Prijatna domaća atmosfera, ograđena i uređena teritorija sa obezbjeđenjem, veliki panoramski bazen od preko 300 m2  sa različitom dubinom i zonom za djecu, prelijepi pogled na more, koji se pruža sa terasa kompleksa i apartmana - sve to zajedno čini unikatnim kompleks "Belvedere Residence".

       "Belvedere Residence" je kombinacija udobnosti življenja u komfornim apartmanima i zasebno servisa sa svakodnevnim čišćenjem, regularnom zamjenom peškira i posteljine. Sve to, uključujući i prijatan personal koji je spreman da pruži pomoć 24 sata našim gostima, čini odmor u  "Belvedere Residence" komfornim i nezaboravnim.

       Gosti  imaju besplatan pristup infrastrukturi kompleksa, uključujući bazen, ležaljke i suncobrane pored bazena.

       Naši saradnici na recepciji, pri dolasku , obavljaju sve neophodne zakonske procedure za prijavu boravka gosta.

       U "Belvedere Residence" raspolaže sa 15 tipova apartmana koji se razlikuju ne samo po cijeni, već i pogodnostima, površinom i rasporedom. Molimo Vas da se pažljvo upoznate sa opisom apartmana i njegovim planom prije rezervacije.

 

U sobama i apartmanima  na raspolaganju su Vam sledeće usluge:

      U svakoj sobi i apartmanu sa spavaćom sobom ugrađeni su: klima-uređaj, plazma SMART-televizor od 42“ sa satelitskim kanalima, sef, Wi-Fi. 

     Sve sobe su minimalno opremljene kuhinjskim kutkom sa frižiderom, čajnikom i kompletom posuđa, svi apartmani sa spavaćom sobom su opremljeni kuhinjom sa šporetom, frižiderom, veš-mašinom, čajnikom i kompletom potrebnog posuđa i pribora. U nekim apartmanima su ugrađene pećnice i mašina za pranje posuđa. Kupatila (u nekim tipovima apartmana ih ima po dva) imaju tuš ili kadu, toaletni pribor, vagu i peškire. Ormari, vješalice i garderoberi Vam omogućavaju da udobno smjestite stvoje stvari. Većina soba i svi apartmani imaju balkone, terase ili mini-vrt sa ležaljkama sa lijepim pogledom na more.  U cijenu sobe ulazi svakodnevno čišćenje sa zamjenom peškira i posteljine 2 puta nedjeljno.

        Gosti  mogu koristiti parking  za parkiranje ličnog ili iznajmljenog automobila (po prethodnoj rezervaciji).

            Nalazimo  se na drugoj liniji, što neosporno daje niz prednosti – relativna udaljenost od buke kafića i barova na obali i predivan pogled sa terasa. Put do plaže vas neće umoriti. Iza lamele A je lift, koji će Vam omogućiti da izbjegnete penjanje i spuštanje, prelazak magistrale preko pješačkog prelaza.  Da dođete do predivne i besplatne plaže trebaće Vam najviše 5 minuta, rastojanje je 350 metara.

            Osoblje na recepciji  će Vam pomoći da naručite prevoz do aerodroma, pozovete taksi, rezervišete ekskurziju, iznajmite automobil ili jahtu ili da organizujete pecanje. 

            Osoblje će učiniti sve što je u njegovoj moći da Vas izbavi od briga i da Vam omogući da uživate u odmoru.

         Upravljajuća kompanija "Belvedere Residence" održava kompleks "Belvedere Residence" u Bečićima , uključujući i zakonitost boravka na teritoriji kompleksa i Republike Crne Gore.

Upravljajuća kompanija "Belvedere Residence" posjeduje dozvolu za izdavanje apartmana u "Belvedere Residence" dobijenu od Ministarstva održivog razvoja i turizma Republike Crne Gore **** 4 zvjezdice.

      Upravljajuća kompanija "Belvedere Residence" ne pruža servis gostima privatnih apartmana u kompleksu "Belvedere Residence" u Bečićima čiji vlasnici ne posjeduju dozvolu za izdavanje svojih apartmana i/ili koji imaju dugovanje za usluge Upravljajućoj kompaniji i dugovanja za komunalne usluge.

       Uvijek odgovaramo na sva pitanja, maksimalno informišući naše goste o uslovima boravka i mogućim pogodnostima.

Снимок экрана 2019-08-09 в 10.06.11.png